Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

22. 06. 2020. 10:50   >>  10:48 2

U STROGOJ IZOLACIJI

Pet Zvezdinih fudbalera pozitivno na korona virus

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je pet igrača pozitivno na korona virus.

Pozitivni su Marko Gobeljić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Marko Konatar i Branko Jovičić.

"Pomenuti igrači se osjećaju dobro, nalaze se u strogoj izolaciji i u stalnom su kontaktu sa medicinskim timom kluba", navodi se u saopštenju Zvezde.

Dodaje se da su imali simptome pred utakmicu posljednjeg kola Super lige, kada je obavljeno testiranje i iz predostrožnosti nijesu bili na stadionu.

Branko Jovičić nije imao simptome, nema ih ni sada, ali je njegov nalaz pozitivan.

"Stanje igrača se pažljivo prati, a biće obavljeno i novo testiranje pred početak priprema za narednu sezonu", piše u saopštenju kluba.

Njima će medalje biti uručene na prvom narednom zvaničnom meču na stadionu "Rajko Mitić".

Zvezda je istakla da su testirani i ostali igrači, članovi stručnog štaba, uprave i osoblja koji su bili u kontaktu sa prvim timom, i da su dobili negativan rezultat.

"Crvena zvezda preduzima sve neophodne mjere zaštite i nastaviće to da čini. Takođe, obavještavaćemo javnost i ubuduće o svim neophodnim detaljima borbe protiv korona virusa ukoliko ih, naravno, bude", navodi se u saopštenju Zvezde.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније