Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Izvor: Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

10. 06. 2020. 22:53 >> 23:49

LEVANDOVSKI JUNAK

Bajern u finalu Kupa, dupla kruna na vidiku

Bajern iz Minhena braniće i trofej u Kupu, pošto je u polufinalu, poslije velike borbe, savladao Ajntraht iz Frankfurta 2:1 golom Roberta Levandovskog.

Iako Ajntrahtu ne cvjetaju ruže u Bundesligi, pokazao je da je veoma inspirisan kada igra protiv Bavaraca.

Međutim, dosta je tok utakmice odredio rani gol Ivana Perišića, koji je u 14. minutu iskoristio novu asistenciju ove sezone sjajnog Tomasa Milera. A onda Adi Hiter pravi sjajnu izmjeni i u 66. minutu ubacuje Da Kostu. Ovaj mu nepuna tri minuta kasnije vraća na sjajni način golom za 1:1.

Međutim, gosti iz Frankfurta imali su samo pet minuta pozitivan rezultat, pošto je najbolji strijelac Bundeslige Robert Levandovski poslije asistencije Džošue Himiha matirao golmana Trapa i tako donio novo vođstvo Bajernu. Ajntraht nije imao snage za novi povratak, tako da su Bavarci opravdali ulogu favorita.

U finalu Bajern će igrati protiv Bajer Leverkuzena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније