Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

09. 06. 2020. 15:44 >> 15:49

NAKON SEDAM GODINA

Silva napušta Pari Sen Žermen ovog ljeta

Kapiten Pari Sen Žermena Tijago Silva napustiće na ovog ljeta taj fudbalski klub, prenijeli su danas francuski mediji.

Kako je prenio Ekip, 35-godišnji Brazilac obaviješten je da sa njim neće biti produžen ugovor, pa će on poslije osam godina napustiti Park prinčeva.

Silva nije želio da pristane na smanjenje plate, prenio je taj list.

On će tako napustiti klub po završetku takmičenja u Ligi šampiona ove sezone, nakon što je francusko prvenstvo prekinuto zbog pandemije korona virusa.

Silva je 2012. godine iz Milana prešao u Pari Sen Žermen, sa kojim je osvojio sedam šampionskih titula, pet trofeja u Liga kupu i četiri u Kupu.

Italijanski mediji prenijeli su da je Milan zainteresovan za Silvu, koji je igrao za taj klub od 2009. do 2012. godine i osvojio šampionsku titulu.

Takođe i Everton je na čelu sa trenerom Karlom Ančelotijem zainteresovan za brazilskog defanzivca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније