Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 06. 2020. 21:34 >> 21:58

SAVIĆ ZA TVCG

"Atletiko može do finala Lige šampiona"

Crnogorski reprezentativac Stefan Savić kazao je za TVCG da vjeruje da Atletiko Madrid može da dođe do finala Lige šampiona.

"Naš cilj je da se ponovo plasiramo u Ligu šampiona, jer znamo koliko je bitno za klub, koliko znači i nama igračima. Međutim, nas čeka i nastavak elitnog takmičenja, u četvrtfinalu smo i sada čekamo raspored, da vidimo i u kom formatu će se igrati. U svakom slučaju, mislim da možemo ponovo do finala , što bi bilo fantastično za nas, za Atletiko, za navijače", kazao je Savić u emisiji "Fudbal fest".

La Liga se nastavlja 11. juna, a Atletiko tri dana kasnije gostuje Atletik Bilbau.

"Uželjeli smo se fudbala. Trenirali smo kod kuće, a sada smo tri nedjelje u fudbalskom treningu i spremamo se za meč sa Bilbaom. Malo je sve bilo čudno, zbog svih mjera koje su uvedene zbog zdravlja igrača. Prvo smo trenirali sami, bez dodavanja lopte, bez kontakta, zatim su polako mjere popuštale. Malo zabrinjava fizičko stanje, jer imamo neke povrijeđene igrače, a čeka nas sprint od 11 mečeva u 30-ak dana, kasnije i Liga šampiona", istakao je Savić.

Atletiko je trenutno na šestom mjestu, sa dva boda manje od trećeplasirane Sevilje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније