Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 06. 2020. 20:06 >> 20:07

UTICALA NA ŠIRENJE KORONA VIRUSA

Rodrigo: Možda nije trebalo da se igra utakmica sa Atalantom

Fudbaler Valensije Rodrigo rekao je danas da revanš utakmica osmine finala Lige šampiona protiv Atalante "možda nije trebalo da se odigra" zbog širenja korona virusa.

Rodrigo je to rekao za špansku televiziju TVE, nakon što je zdravstveni zvaničnik iz Valensije rekao da je trener Atalante Đan Pjero Gasperini "bio neodgovoran" jer je doputovao u Španiju iako je imao simptome korona virusa.

Trener kluba iz Bergama nedavno je rekao da se razbolio prije revanš utakmice u Valensiji, 10. marta i da je kasnije potvrđeno da je imao korona virus.

"To je sada prošlost... Ali, tačno je da su mnogi igrači Valensije bili pozitivni na korona virus, otkako je počelo testiranje", rekao je Rodrigo.

Valensija je tada saopštila da je oko 35 odsto članova ekipa bilo zaraženo novim virusom.

Stručnjaci tvrde da je utakmica odigrana 19. februara u Milanu između Atalante i Valensije glavni razlog zaraze i velike smrtnosti u Bergamu, odakle je za utakmicu došlo 40.000 navijača u Milano.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније