Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

04. 06. 2020. 10:56   >>  10:55

TRENER SALCBURGA

Džes Marš kandidat za trenera Borusije Dortmund

Trener fudbalera Salcburga Džes Marš najozbiljniji je kandidat da preuzme Borusiju Dortmund, prenijeli su danas njemački mediji.

Sadašnji trener Borusije Lusijen Favr blizu je odlaska iz kluba, a ako se to dogodi, trebalo bi da ga zamijeni Amerikanac.

Marš ima 46 godina. Prošle sezone je bio pomoćnik Ralfu Rangniku u Lajpcigu, a Salcburg je na početku ove preuzeo pošto je Marko Roze otišao u Borusiju Menhengladbah.

Marš je, takođe, jedan od najzaslužnijih za pojavljivanje norveškog napadača Erlinga Halanda.

Haland je u jesenjem dijelu sezone igrao za Salcburg, za koji je dao 28 golova na 22 utakmice, prije nego što je otišao u Borusiju Dortmund.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније