Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ FSCG ]

03. 06. 2020. 19:40   >>  19:38 1

"PARTNERSTVO NA IZUZETNOM NIVOU"

Legea sponzor FSCG do 2024.

Italijanski proizvođač sportske opreme „Legea“ biće i u narednom periodu tehnički sponzor Fudbalskog saveza Crne Gore.

Potpisivanjem novog ugovora započeta je 13. godina saradnje između FSCG i „Legea“ koja će trajati do 30.06.2024. godine.

Italijanski proizvođač sportske opreme je praktično od prvog dana uz Fudbalski savez Crne Gore – prve takmičarske mečeve, duele sa Bugarskom i Republikom Irskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine, naša selekcija je igrala u dresovima „Legea“.

Predsjednik Dejan Savićević izrazio je zadovoljstvo što će „Legea“ i u narednom periodu biti uz naše fudbalere i fudbalerke.

"Potpisivanjem novog ugovora sa „Legea“, kompanijom koja je praktično od prvog dana uz nas, nastavili smo partnerstvo koje je bilo na izuzetnom nivou tokom svih prethodnih godina. Zadovoljni smo što ćemo i u narednom periodu sarađivati sa italijanskom kompanijom i vjerujemo da ćemo u budućnosti ojačati partnerstvo i ostvariti rezultate za ponos", rekao je predsjednik Savićević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније