Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

01. 06. 2020. 18:48 >> 18:43

OD JULA

Italija: Fudbalski zvaničnici razmatraju mogućnost povratka navijača

Italijanski fudbalski zvaničnici razmatraju mogućnost povratka navijača na stadion od jula.

Takmičenje u italijanskoj ligi trebalo bi da se nastavi 20. juna bez publike na stadionima zbog pandemije korona virusa.

Prema važećim pravilima, u cilju sprječavanja širenja korona virusa, na stadionu tokom utakmice može biti do 300 ljudi, članovi dvije ekipe, zaposleni u organizaciji utakmice i novinari.

Italijanski mediji prenijeli su danas da čelni ljudi italijanskog fudbala razgovaraju o mogućnosti da se taj broj uveća i određenom broju navijača dozvoli da prisustvuju utakmicama.

"To je nešto što želim svim srcem. Nezamislivo je da na stadionu koji može da primi 60.000 gledalaca nema mjesta za mali procenat navijača, uz potrebne mjere predostrožnosti", rekao je predsjednik Fudbalskog saveza Italije Gabrijele Gravina.

Italijanski mediji prenijeli su u nedjelju da je predsjednik Juventusa Andrea Anjeli predložio klubovima Serije A da se od sredine jula djelimično otvore stadioni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније