Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

31. 05. 2020. 18:46   >>  18:44

NJEMCI KORAK ISPRED DRUGIH

Bundesliga: Vraća se publika i nema zimske pauze

Njemačka Bundesliga prva je od velikih liga koje su se vratile nakon pandemije koronavirusa.

Klubovi iz te zemlje napravili su pravi primjer za sve u svijetu i otvorili su put povratka najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Ove sezone će se odigrati još pet kola, pa slijedi ljetna pauza u kojoj do 11. septembra neće biti fudbala na njemačkim terenima.

Ipak, kada se fudbal vrati u novoj sezoni, očekuje se da će biti i navijača na tribinama. Uz određene restrikcije i higijenske mjere vjerovatno će biti dozvoljen povratak navijača, što je svakako velika stvar.

Takođe, zbog zgusnutog kalendara takmičenja za narednu sezonu, očekuje se da neće biti zimske pauze, pa ćemo Bundesligu gledati bez prekida.

Njemci su još jednom potvrdili da su u organizaciji daleko ispred svih drugih, piše portal Sportsport.ba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније