Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Klix.ba [ Objavio: O.Z. ]

31. 05. 2020. 23:18   >>  23:16

RADOVI NA TERENU

"Santjago Bernabeu" neprepoznatljiv zbog rekonstrukcije

Stadion Real Madrida "Santjago Bernabeu" trenutno izgleda gotovo neprepoznatljivo zbog radova na terenu, a na društvenim mrežama pojavila se i fotografija koja prikazuje u kojoj fazi je trenutno renoviranje terena.

Na početku renoviranja planirana je obnova terena, a španski mediji pišu da će on biti vrlo fleksibilan te da će se moći ukloniti i postaviti u roku od samo nekoliko minuta. Takođe, trenutno se renovira i jedan dio tribine, što je samo dio prve faze rekonstrukcije stadiona.

Renoviranje stadiona počelo je prije godinu dana, a Real Madrid je nedavno objavio kako će izgledati njihov stadion kada svi radovi budu završeni. Čitav projekat bi, prema trenutnim informacijama, trebao koštati vrtoglavih 500 miliona eura.

Planirano je da stadion bude spreman za početak sezone 2022/2023, a do tada će se povremeno renovirati dio po dio, što će na kraju svega učiniti ovaj stadion jednim od najboljih na svijetu. Real bi na ovom stadionu opet trebao da igra krajem ove godine, a do tada će nastupati na stadionu "Alfredo di Stefano".

Stadion "Santjago Bernabeu" sagrađen je 1947. godine, a on će biti natkriven s pokretnim krovom i kapitacitet mu neće biti značajno smanjen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније