Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

31. 05. 2020. 16:55   >>  16:54

"SUOČAVAMO SE SA VELIKIM PROMJENAMA"

Mesi: Fudbal više nikad neće biti isti

Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je da fudbal, kao i život, više nikada neće biti isti zbog pandemije korona virusa.

Korona virusom zaraženo je više od šest miliona ljudi, a umrlo je više od 370.000. Zbog brzog širenja virusa, u martu su prekinuta sportska takmičenja i zabranjena su masovna okupljanja.

Posljednjih nedjelja države ublažavaju restriktivne mjere, među kojima i Španija, gdje bi fudbalsko prvenstvo trebalo da se nastavi 11. juna.

Najbolji fudbaler Barselone rekao je da će biti nezgodno koncentrisati se na fudbal zbog korona virusa i da se svi suočavamo sa velikim promjenama zbog pandemije.

"Većina nas je u nedoumici kakav će svijet biti poslije ovoga što se dogodilo. Zbog iznenadne situacije koja nas je zadesila, mnogi su se teško snašli, kao što se to dogodilo sa svima koji su izgubili člana porodice ili prijatelje, a da nijesu mogli da ih vide. U ovoj krizi je bilo mnogo negativnih stvari, ali ne može biti ništa gore od gubitka ljudi koje volite, to mi stvara ogromnu frustraciju i čini mi se najnepravednije od svega", rekao je Mesi za El Pais.

"Fudbal, kao i život uopšte, mislim da više nikad neće biti isti", dodao je jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

Barselona je prva na tabeli sa dva boda više od drugoplasiranog Real Madrida. Poslije duže pauze u karantinu i povratka treninzima, fudbaler Barselone Luis Suares rekao je da ekipa želi da osvoji sve što može.

"Ambicije su iste, da osvojimo sve što možemo, mislim da smo u dobroj situaciji da to uradimo, vidim da ekipi dobro ide", rekao je Suares za španski Sport, prenio je Gol.

U Primeri je ostalo da se odigraju još 11 kola, a Barselona igra i za trofej u Ligi šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније