Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavila: R.B. ]

26. 05. 2020. 11:54 >> 11:52

POVREDA NA TRENINGU

"Ibrahimović može da se vrati na svoj nivo"

Profesor Pjer Paolo Marijani rekao je danas da fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović poslije povrede može da se vrati na svoj nivo igre.

Ibrahimović se povrijedio tokom jučerašnjeg treninga, a prema prvim prognozama oštetio je ahilovu tetivu i mogao bi dugo da pauzira. On će danas biti podvrgnut novim pregledima i situacija će biti jasnija.

"Ne mogu sada da govorim o tome. Mogu samo da kažem da šampion kakav je Ibrahimović sigurno može ponovo da igra na nivou na kome je navikao. Ne znam kada, pošto još ne znam stepen povrede i ne mogu da procijenim koliko će snage i elastičnosti izgubiti", rekao je Marijani za Korijere delo Sport.

Ibrahimović (38) je potpisao ugovor sa Milanom do kraja sezone.

"Zavisi od mnogo faktora. Sigurno, u 38 ili 39 godina, to može da zavisi od psihiloškog faktora sportiste. Ako je motivisan, ako ima volju da se oporavi poslije duge pauze, ništa ga ne može spriječiti da se vrati na uobičajeni nivo", naveo je Marijani.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније