Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B92 [ Objavila: M.L.B. ]

24. 05. 2020. 09:53 >> 09:53

VUDHAUS

"Rajan Gigs je precijenjen igrač – Bejl je bolji"

Kurtis Vudhaus, bivši igrač Birmingema i Šefild junajteda, smatra da je Rajan Gigs precijenjen igrač.

Nekadašnji premijerligaški fudbaler, a sada menadžer šestoligaša Gejnsboroa, rekao je da je Rajan Gigs veoma precijenjen igrač.

Bivši vezista "opleo" je po Gigsu na društvenim mrežama.

"Dugo je trajao, ali u timu koji je dominirao godinama, njegova statistika golova i asistencija je užasna. Još jedan mit Mančester junajteda – dobar igrač i ništa više od toga. Gigs ima 162 asistencije i 109 golova za 22 sezone u Premijer ligi. Njegov tim je dominirao i obarao rekorde 22 sezone. On je bio lijevo krilo, a kada pogledate njegovu statistiku, pomislili biste da je lijevi bek.

Gigs čak nije imao ni dobru lijevu nogu. Bio je dobar igrač, ali njegova lijeva noga nije ništa posebno. Hajde da budemo realni. Bio je dobar igrač, ali nikada svjetske klase, pošto nije od njegove 22 sezone nije bila spektakularna. Nikad loš, uvijek dobar, ali nikada ništa specijalno.

I da, Garet Bejl je bolji igrač od Rajana Gigsa. Imao je veći uticaj na klub i igru. Gigs je samo duže trajao i to je njegov glavni argument", napisao je Vudhaus.

Vudhaus je odigrao 3 utakmice u Premijer ligi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније