Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 05. 2020. 17:53   >>  17:57

BUNDESLIGA

Trijumf Bajera, slavlje Dortmunda u Volfsburgu

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena pobijedili su danas u Menhengladbahu domaću Borusiju sa 3:1, u utakmici 27. kola Bundeslige i preuzeli treće mjesto na tabeli.

Bajer je poveo u sedmom minutu golom Kaja Haverca, a izjednačio je Markus Tiram u 52. Novo vođstvo gostima donio je Haverc u 58. minutu iz penala, svojim drugim golom na meču, a pobjedu je osigurao Sven Bender pogotkom u 81. minutu.

Bajer je ostvario 16. pobjedu i na trećem mjestu na tabeli ima 53 boda, bod više od Menhengladbaha, koji sada ima sedam poraza na četvrtom mjestu.

Borusija iz Dortmunda je kao gost pobijedila Volfsburg sa 2:0. Golove su postigli Rafael Gerero u 32. i Ašraf Hakimi u 78. minutu.

Domaći su od 82. minuta igrali sa igračem manje, pošto je crveni karton dobio Feliks Klaus.

Dortmund je drugi sa 17 pobjeda i 57 bodova, dok je Volfsburg šesti sa 39 bodova.

Fudbaleri Verdera su na gostujućem terenu pobijedili Frajburg golom Leonarda Bitenkura u 19. minutu, dok su Paderborn i Hofenhajm odigrali neriješeno 1:1.

Kasnije igraju Bajern i Ajntraht iz Frankfurta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније