Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 05. 2020. 17:14 >> 17:14

MOGUĆ POVRATAK

Poketino: Premijer liga je prioritet

Nekadašnji trener fudbalera Totenhema Maurisio Poketino rekao je danas da je povratak u Premijer ligu njegov prioritet i istakao da je nestrpljiv da ponovo počne da radi.

Argentinski trener je u novembru, poslije više od pet godina napustio Totenhem, šest mjeseci pošto je predvodio klub do finala Lige šampiona. Bez posla je otkako napustio londonski klub.

Poketino, koji i dalje živi u Londonu, rekao je da voli Englesku i Premijer ligu.

"I dalje mislim da je Premijer liga najbolja liga na svijetu. Naravno, to je jedna od opcija. Premijer liga je prioritet, ali otvoren sam i za druge zemlje", rekao je Poketino za britanske medije.

Poketino je, po navodima medija, jedan od najozbiljnijih kandidata za novog trenera Njukasla.

"Spreman sam i sada smo mnogo bolji trenerski tim. Mnogo smo naučili iz iskustava u Espanjolu, Sautemptonu i Totenhemu. Imamo mnogo toga da pružimo ljudima koji će nam pružiti povjerenje u budućnosti", rekao je on.

Poketino je rekao da status njegovog sljedećeg kluba nije toliko važan kao njihovi planovi.

"Dvije stvari su važne. Jedna su navijači, a druga su ideje kluba. Svaki klub ima različite planove za uspjeh. Da biste bili uspješni u jednom klubu, morate osvojiti Ligu šampiona ili Premijer ligu, ali za ostale je to da završe u najboljih četiri ili šest", rekao je Poketino.

On je sugerisao i da je otvoren za mogućnost da preuzme neki tim koji je van šest najboljih Premijer ligi.

"Koji su klubovi u Top 6? Najboljih šest se uvijek mijenja. Totenhem nije u prvih šest, Arsenal nije u prvih šest. Morate poštovati sve klubove. Svi klubovi naporno rade i ulažu novac. Mislim da ne treba potcijeniti nijedan klub", rekao je Poketino.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније