Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavila: R.B. ]

22. 05. 2020. 21:40   >>  21:39

PONUDA INTERU

Pari Sen Žermen nudi 60 miliona za Ikardija

Fudbalski klub Pari Sen Žermen ponudio je Interu 50 miliona eura za Maura Ikardija, uz još 10 miliona eura bonusa.

Ikardi je prošlog septembra došao na pozajmicu u pariski klub, a u sklopu dogovora postojala je opcija otkupa ugovora za 70 miliona eura. On je dobro igrao u Francuskoj, postigao je 20 golova u 31 utakmici u svim takmičenjima.

Ikardi ima ugovor sa Interom do ljeta 2022. godine, nakon što je potpisao novi ugovor uoči prelaska na pozajmicu.

Skaj Italija prenio je da Pari Sen Žermen ne želi da plati 70 miliona za 26-godišnjeg Argentinca, već nudi 50 miliona eura, uz još 10 miliona bonusa.

U Interu se nadaju da bi iz pariskog kluba tokom ljeta mogli da dovedu Edinsona Kavanija. Njemu na ljeto ističe ugovor i može da pregovara sa drugim klubovima. Za njega su bili zainteresovani Atletiko Madrid i nekolicina klubova iz Premijer lige.

Kako se navodi, Inter se priprema za mogući odlazak Lautara Martinesa u Barselonu. Skaj je prošlog mjeseca prenio da je Barselona ponudila Interu nekoliko igrača, kao dio dogovora o transferu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније