Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavila: R.B. ]

22. 05. 2020. 16:36   >>  16:36

STRAH OD KORONAVIRUSA

Čelsi će dozvoliti Kanteu da trenira kod kuće

Fudbaler Čelsija Ngolo Kante dobiće odobrenje kluba da trenira kod kuće zbog straha od korona virusa.

Klubovima u Premijer ligi je od utorka dozvoljeno da treniraju u trening centrima, a igrači su radili u manjim grupama. Kante je u utorak trenirao, ali je od tada tražio da ne dolazi na treninge zbog straha od zaraze korona virusom, a klub je to podržao.

Zbog Kantea su 2018. godine svi u klubu bili zabrinuti kada se onesvijestio poslije treniga. Njegov brat je iste godine umro od srčanog udara.

U utorak je saopšteno da je šest osoba zaraženo novim virusom, nakon testiranja obavljenim u premijerligaškim klubovima.

Kako je prenio BBC, u Čelsiju ne znaju kada Kante planira da se vrati treninzima, koji se odvijaju uz poštovanje distance. U klubu razumiju njegovu zabrinutost i nijesu ga pritiskali da promijeni odluku.

Sezona u Premijer ligi prekinuta je 13. marta, a u ligi se nadaju da bi mogla da se nastavi sredinom juna.

Čelsi je četvrti na tabeli i ostalo mu je još devet utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније