Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

22. 05. 2020. 14:33 >> 14:37

JEDVA ČEKAJU UTAKMICE

Zidan: Real želi titulu, to je u klupskom DNK

Trener Real Madrida Zinedin Zidan poručio je da se raduje povratku utakmica u španskom šampionatu i da njegovi igrači u preostalih 11 utakmica žele da prestignu Barselonu na tabeli i osvoje titulu šampiona.

"Kraljevski klub" trenutno se nalazi na drugom mjestu tabele s dva boda manje od Barselone, a posljednju titulu prvaka osvojili su 2017. godine.

Zidan kaže da je srećan zbog povratka na trening, ali da se još više nada povratku utakmica. Takođe, rekao je da Real Madrid ne odustaje od titule prvaka, prenosi Klix.

"Srećni smo što treniramo, ali više volimo da igramo i nadamo se da će se to desiti uskoro. Ostalo nam je još 11 utakmica u ligi i svi igrači su željni uspjeha i pobjeda, a moram reći i da svi želimo da osvojimo titulu jer je to jednostavno u klupskom DNK", rekao je Zidan.

Pretpostavlja se da će španska Primera biti nastavljena sredinom juna, a Real još uvijek nije završio ni takmičenje u Ligi šampiona s obzirom na to da su prvi meč osmine finala izgubili od Manchester sitija sa 2:1 i još imaju šanse da preokretom u revanšu dođu među osam najboljih u Evropi.

Liga šampiona bi, prema trenutnim najavama, trebala da se nastavi u avgustu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније