Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

21. 05. 2020. 15:13   >>  15:09

UOČI POVRATKA NA TEREN

Čempionšip: Igračima ponuđeno samotestiranje na koronavirus

Fudbalerima klubova iz engleske druge lige - Čempionšipa ponuđena je mogućnost da se sami testiraju na korona virus, uoči planiranog povratka na trening u ponedjeljak.

Engleska fudbalska liga (EFL) saopštila je da ima fleksibilan pristup testiranju i iznijela je tri načina kojima će klubovi moći da provjere da li su fudbaleri zaraženi.

Testove mogu obaviti nezavisni profesionalci, klupski ljekari ili da se igrači sami testiraju, prenio je Skaj.

Kao dio opcije samotestiranja, igrači bi kod kuće ili u trening centru sami izvadili bris, prije nego što ga predaju klubu na analizu.

Kako se navodi, manje od trećine klubova će se odlučiti za opciju samotestiranja igrača.

Klubovi Čempionšipa žele da završe sezonu, prethodnih dana bilo je razgovora, ali nije postignut dogovor. Klubovi će u nekim slučajevima morati da se odreknu ličnih planova zarad stabilnosti lige, a predsjednik Rok Peri će se potruditi da okupi sve strane da to ostvare, naveo je Skaj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније