Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

19. 05. 2020. 22:00   >>  21:57

IGRAĆE SE I KUP

Fudbalsko prvenstvo Slovenije nastavlja se 5. juna

Fudbalsko prvenstvo Slovenije, prekinuto zbog pandemije korona virusa, nastaviće se 5. juna, saopštio je danas tamošnji fudbalski savez.

Detaljan raspored preostalih kola biće objavljen naredne nedjelje.

Fudbalski savez Slovenije naveo je i da će se takmičenje u Kupu, koje je stiglo do polufinala, nastaviti u junu, a da će se finale odigrati 24. juna.

Fudbalska sezona u Sloveniji prekinuta je 12. marta zbog pandemije korona virusa.

U trenutku prekida, na prvom mjestu na tabeli bila je Olimpija sa 50 bodova, ispred Celja i Aluminija koji imaju po 45, dok je Maribor četvrti sa 43 boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније