Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

16. 05. 2020. 17:45 >> 17:42

HERTA IZNENADILA HOFENHAJM

Dortmundova lekcija Šalkeu, kiks Lajpciga

Fudbalsko prvenstvo Njemačke nastavljeno je danas poslije više od dva mjeseca pauze zbog pandemije korona virusa. Borusija Dortmund je u derbiju 26. kola igrala protiv Šalkea i pobijedila na svom stadionu rezultatom 4:0.

Dortmund sada ima bod manje od vodećeg Bajern Minhena, od kog ima utakmicu više. Šalke sa 38 bodova zauzima osmo mjesto.

Trećeplasirani Lajpcig nije uspio da održi korak za Borusijom, od koje sad ima tri boda manje, pošto je igrao 1:1 sa Frajburgom.

Iznenađenje je napravila berlinska Herta, koja je kao gost bila ubjedljiva protiv Hofenhajma.

Herta je pobijedila sa 3:0.

Volfsburg je golom Davida Ginčeka u nadoknadi pobijedila Augsburg na gostovanju sa 2:1, dok su Fortuna i Paderborn u Diseldorfu igrali neriješeno bez golova.

Sve utakmice igrane su bez publike, pod striktnim pravilima radi zaštite od infekcije korona virusa.

Kako je i najavljeno, na utakmicama Bundeslige je dozvoljeno pet izmjena, što su klubovi uglavnom i koristili.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније