Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 05. 2020. 15:18 >> 15:15

ANKETA

Većina Njemaca protiv nastavka fudbala

Više od polovine Njemaca protivi se nastavku fudbalskog prvenstva ovog vikenda, pokazala je anketa koju je danas objavila televizija ARD.

Anketa je pokazala da 56 odsto ispitanih kritički gleda na ponovno pokretanje Bundeslige, u poređenju sa 31 odsto koji su za to.

Nakon više od dva mjeseca pauze zbog pandemije korona virusa, njemački fudbal se vraća ovog vikenda.

Utakmice će se igrati bez prisustva navijača i uz poštovanje strogog zdravstvenog protokola.

U drugom dijelu istraživanja, 40 odsto ispitanika se zalaže da ublažavanje restriktivnih mjera koje su nametnute stanovništvu.

Međutim, među tih 40 odsto, njih 45 odsto navodi da su skeptični u pogledu nastavka fudbalske sezone, dok njih 40 odsto to odobrava.

Anketa je obavljena telefonom 12. i 13. maja, a u njoj je učestvovalo 1.074 ljudi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније