Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 05. 2020. 16:28 >> 16:25
1

PREKRŠIO PRAVILA

Trener Augsburga propušta prvu utakmicu - zbog paste za zube

Trener fudbalera Augsburga, Hajko Herlih neće biti na klupi svog tima na prvoj utakmici nastavka sezone jer je prekšrio pravila karantina - zbog paste za zube.

Herlih je u subotu na meču protiv Volfsburga trebalo da debituje na klupi Augsburga nakon dva mjeseca pauze zbog pandemije korona virusa.

"Pogriješio sam kada sam napustio hotel", rekao je Herlih.

"Nalazimo se u karantinu u hotelu i ne bi trebalo da izlazimo. Međutim, postoje situacije koje to jednostavno zahtijevaju. Nijesam imao paste za zube, a ponestalo mi je i kreme za tijelo pa sam otišao u obližnji supermarket", dodao je on.

Herlih, koji je za trenera Augsburga imenovan 10. marta, naveo je da je ispoštovao sve propisane mjere, ali da zbog te greške neće voditi trening u petak i neće biti na klupi na utakmici protiv Volfsburga u subotu.

Augsburg je naveo da će Herlih ponovo biti na treningu tima tek pošto dva puta bude negativan na testiranju za korona virus.

Kako bi stekla pravo za ponovno pokretanje sezone, Bundesliga je obećala da će se pridržavati strogih zdravstvenih mjera koje pokrivaju gotovo svaki aspekt života igrača. Te mjere podrazumijevaju i obavezni sedmodnevni karantin prije nastavka sezone.

Utakmica između Augsburga i Volfsburga igra se sjutra od 15.30. Augsburg je 14. na tabeli Bundeslige sa 27 bodova, dok je Volfsburg sedmi sa 36 osvojenih bodova.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније