Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

06. 05. 2020. 22:52   >>  07. 05. 2020. 12:26

MOŽE DA SE VRATI TRENINZIMA

Dibala se oporavio od korona virusa

Fudbaler Juventusa Paulo Dibala oporavio se od korona virusa i može da se vrati treninzima, saopštio je danas torinski klub.

Crno-bijeli su naveli da su posljednja dva testa bila negativna na korona virus, da se Dibala oporavio i da više neće biti u kućnoj izolaciji.

Dibala je treći igrač Juventusa koji se zarazio korona virusom, poslije Danijelea Ruganija i Bleza Matuidija.

Rugani i Matuidi su se brže oporavili, 15. aprila su dobili dozvolu za treninge, dok je Argentinac morao duže da se oporavlja i 45 dana je bio u kućnoj izolaciji sa svojom djevojkom Orijanom, koja je takođe bila zaražena.

"Moje lice sve govori, konačno sam se izliječio od korona virusa", naveo je Dibala i na društvenim mrežama objavio fotografiju kako sa velikim osmjehom na licu, raširenih ruku stoji na suncu u bašti.

Fudbaleri Juventusa i većine klubova Serije A ove nedjelje su individualno trenirali, a ekipni treninzi počinju 18. maja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније