Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 05. 2020. 17:30 >> 17:25

PODNIJELI ZAHTJEV SAVEZU

Bilbao i Sosijedad ne žele finale bez navijača

Fudbalski klubovi Atletik Bilbao i Real Sosijedad zvanično su danas zatražili da se finale Kupa kralja odgodi sve dok meč ne bude mogao da se igra pred navijačima.

Baskijsko finale Kupa kralja trebalo je da se igra sredinom aprila u Sevilji ali je odgođeno zbog pandemije korona virusa.

Atletik i Sosijedad su podnijeli zahtjev španskom fudbalskom savezu, koji će naredni sastanak održati 8. maja, pojašnjavajući svoju želju da se to finale odloži sve do datuma kada će navijači moći na stadion.

Kako prenose španski mediji, klubovi su odlučni u namjeri da neće igrati utakmicu bez navijača.

Uefa je, kako prenose lokalni mediji, najavila da će preostalo mjesto za Ligu Evropa pripasti sedmoplasiranom timu iz Primere ako finale Kupa kralja ne bude odigrano.

Sedmo mjesto trenutno zauzima Valensija, što znači da bi Atletik Bilbao ostao bez šanse za Evropu.

"Radije bih igrao Kup kralja sa navijačima nego se kvalifikovao za Evropu", rekao je fudbaler Bilbaa Ibaj Gomes.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније