Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

01. 05. 2020. 11:40   >>  11:37

ARGENTINAC O POVRATKU NA TEREN

Aguero: Bojim se, a boje se i ostali igrači

Argentinski napadač Serhio Aguero izjavio je da se većina igrača Premiershipa plaši povratka na teren i nastavka prvenstva koji bi mogao da se dogoditi 8. juna, ukoliko to situacija s pandemijom korona virusa u Engleskoj bude dopuštala.

"Preplašena je većina igrača jer imaju djecu i porodice. Nadam se da će vakcina uskoro biti pronađena, pa da sve ovo završi. Ja sam preplašen, ali u kući sam zatvoren sa svojom djevojkom i ne dolazim u kontakt s drugim ljudima. Jedina osoba koju mogu da zarazim je moja djevojka. Kažu da ljudi mogu biti zaraženi, ali bez simptoma, i da mogu zaraziti druge. Zato sam kod kuće. Možda sam bolestan, a da to i ne znam", rekao je Aguero iz svog doma u Mančesteru gostujući u programu argentinske TV stanice "El Chiringuito", prenosi Klix.

Podsjetimo, čelnici Premijer lige danas će raspravljati o mogućem nastavku takmičenja koje je prekinuto 13. marta.

Liga bi otkazivanjem sezone izgubila oko milijardu funti, a to je odgovornost koju niko ne želi da preuzme. Nakon što je izbila pandemija, Englezi su objavili da se nadaju da će sredinom maja nastaviti s prvenstvom, ali to je trenutno nemoguće.

Engleski klubovi trebali bi da počnu s treninzima tek 9. maja, a prema nekim informacijama, nastavak prvenstva očekuje se 8. juna. Još se ne zna u kojim uslovima bi se prvenstvo završilo, iako je sigurno da će tribine biti prazne ako se uopšte bude igralo u Engleskoj.

Prema jednom predlogu, igralo bi se u nekoj drugoj zemlji u koju bi otputovali igrači i stručni štabovi, te bi se u kontrolisanim uslovima odigralo preostalih 90-ak utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније