Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

29. 04. 2020. 20:59 >> 20:54

EMERI O NEJMARU

Da se fokusirao na fudbal, nadmašio bi Mesija i Ronalda

Španski fudbalski trener Unaj Emeri rekao je danas da je Nejmar imao potencijal da nadmaši Kristijana Ronalda i Lionela Mesija da se fokusirao samo na fudbal.

"Nejmar ima veliko srce. Sportska karijera je kratka i važno je fokusirati se na trenutke koje vaša karijera zahtijeva. Nejmaru se mora reći - iskoristi te trenutke u kojima možeš biti najbolji na svijetu jer imaš te sposobnosti", rekao je Emeri za Eurosport.

"Uvijek sam govorio da mi je bila čast raditi s njim godinu dana - na fudbalskom nivou on je impresivan i na trenizima i na utakmicama", dodao je Emeri koji je sarađivao sa Brazilcem u Pari Sen Žermenu.

Sve više je nagađanja da bi Nejmar mogao da se vrati u Barselonu što bi i Emeri volio.

"Sada sam u Španiji i volio bih da su najbolji igrači ovdje. Volio bih da Mesi ostane, da Kristijano nije otišao, da se Nejmar vrati. Imati te igrače u ligi čini nas boljima", rekao je Emeri.

Emeri je bez kluba otkako je u novembru 2019. dobio otkaz u Arsenalu. On je rekao da bi volio da radi u Španiji ali da je otvoren i za druge mogućnosti.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније