Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

27. 04. 2020. 13:32 >> 13:29

POMOĆ NAPULJU

Maradonin dres prodat za 55.000

Dres star 33 godine koji je nosio legendarni reprezentativac Argentine Dijego Maradona prodat je za 55.000 eura na internet aukciji za pomoć Napulju u borbi protiv koronavirusa.

Maradona je danas zahvalio bivšem saigraču Ferari na toj prodaji. Maradona je svoj dres reprezentacije Argentine sa brojem 10 poklonio Ferari kada su zajedno igrali u Napoliju.

Kako su prenijeli italijanski mediji, Ferara i Fabio Kanavaro su osnovali fondaciju kako bi prikupili novac za njihov rodni grad Napulj kao pomoć u krizi tokom pandemije koronavirusa.

"Pobijedili smo u još jednoj utakmici, za Napoli i naše voljene Napolitance. Možda je to i najvažnija utakmica u kojoj smo zajedno pobijedili, ujedinjeni kao i uvijek. Hvala ti Ćiro, pošto si mi još jednom omogućio da osjetim emociju toga što sam dio ovih nevjerovatnih ljudi", naveo je Maradona na Fejsbuku.

"Omogućio si mi da čujem huk 80.000 navijača na Sao Paolu, pošto je ova inicijativa prikupila 80.000 eura dijelom zahvaljujući i mom dresu sa brojem 10. Osjetio sam radost i strast. Nezaboravno. Počastvovan sam što sam doprinio pomoći našim ljudima u ovom neviđenom trenutku", dodao je legendarni argentinski fudbaler.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније