Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

17. 04. 2020. 18:43 >> 18:53

NOVI HUMAN GEST

Jovetić pomogao bolnicu u Sevilji

Crnogorski napadač Stevan Jovetić, koji je prošlog mjeseca za borbu protiv korona virusa u Crnoj Gori uplatio 50.000 eura, pomogao je i bolnicu u Sevilji, gradu u kojem je igrao šest mjeseci.

Jovetić je za Sevilju nastupao 2017. godine, kada je stigao na pozajmicu iz Intera. Iako je pružao dobre partije, upisao sedam golova na 24 meča, do nastavka saradnje nije došlo jer je Inter tražio previše novca, pa je crnogorski kapiten karijeru nastavio u Monaku.

Šest mjeseci u Andaluziji čini se da je Jovetiću ostalo u lijepom sjećanju, te da je ostao vezan za Sevilju.

"Stevan Jovetić se jednog dana zaljubio u Sevilju. Želio je da pomogne, uz podršku prijatelja. Hvala", saopštila je "Hospital Macarena" na Tviteru.

Španija je jedna od najpogođenijih zemalja pandemijom korona virusa. Broj slučajeva korona virusa u Španiji povećao se danas za 5.252 i sada je u toj zemlji registrovano ukupno 188.068 oboljelih.

U Španiji je od koronavirusa umrlo 19.478 osoba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније