Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

10. 04. 2020. 23:41   >>  23:41

NASTAVLJA SE SEZONA

I fudbal u Turkmenistanu prkosi korona virusu

Fudbalska sezona u Turkmenistanu, prekinuta zbog pandemije korona virusa, nastaviće se 19. aprila, saopštio je danas tamošnju fudbalski savez.

Turkmenistanska liga suspendovana je 24. marta, a nastaviće se 19. aprila. Navijačima će biti dozvoljeno da prisustvuju utakmicama.

U Turkmenistanu do sada nije prijavljen nijedan slučaj zaraze novim virusom.

Ova država postaće deo male grupe zemalja širom svijeta u kojima se profesionalni fudbal igra uprkos pandemiji korona virusa.

Fudbal se još igra u Bjelorusiji, Tadžikistanu, Burundiju i Nikaragvi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније