Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 04. 2020. 15:53 >> 15:47

SUKOB SA PREDSJEDNIKOM

Šest članova uprave Barselone podnijelo ostavku, traže izbore

Šest članova uprave Barselone podnijelo je nepozivu ostavku, nezadovoljni potezima predsjednika Đosepa Marije Bartomeua

"Došli smo do te tačke da se ne vidimo sposobnim da vratimo kriterijume i način upravljanja klubom uoči velikih izazova u budućnosti, a posebno nakon novog scenarija nakon pandemije koronavirusa. Nezadovoljni smo nesretnom epizodom vezanom za društvene mreže, poznatom kao 'Barcagate', a za koju smo saznali iz medija. Tražimo da se konačno predstave rezultati revizorske kuće i da svako podnese svoju odgovornost. Predlažemo da se što prije organizuju novi predsjednički izbori u klubu“, poručili su u zajedničkom saopštenju.

Klub je u februaru potresla afera "Batcagate", kada su mediji objavili da je kompanija "I3Venture", koju je klub angažovao za komunikaciju preko društvenih mreža, stvarala lažne profile preko kojih je pisala negativne komentare o Bartomeuovim protivnicima, ali i o Mesiju.

Bartomeu je je odbacio optužbe za učestvovanje u aferi. Njemu mandat traje do ljeta 2021. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније