Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

08. 04. 2020. 17:59   >>  17:56

POKAZALI SOLIDARNOST

Fudbaleri i selektor Švajcarske odbili novac od Saveza

Fudbaleri i selektor reprezentacije Švajcarske odbili su danas da uzmu milion švajcarskih franaka koliko im je sljedovalo od Fudbalskog saveza u ovoj godini.

Švajcarska se plasirala na Evropsko prvenstvo koje je bilo na programu ovog ljeta, a trebalo je i da odigra dvije prijateljske utakmice u Kataru, koje su otkazane zbog pandemije korona virusa.

Otkazivanje utakmica koštaju Fudbalski savez milione dolara, zbog čega su se igrači odrekli novca.

Predsjednik Saveza Dominik Blan rekao je da je to "veličanstven gest" fudbalera.

Kapiten reprezentacije Stefan Lihtštajner rekao je da su igrači i selektor željeli da postave primjer drugima i da pokažu solidarnost.

Predsjednik Saveza je prije tri nedjelje bio pozitivan na korona virus.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније