Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

08. 04. 2020. 21:51 >> 21:47

"ĐAVOLI" VEĆ MISLE O NASTAVKU SEZONE

Solskjer vjeruje u dobar posao Junajteda u prelaznom roku

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da je uvjeren da će taj klub obaviti dobar posao u prelaznom roku, kada se fudbal nastavi poslije pandemije korona virusa.

Fudbal u Engleskoj prekinut je sredinom marta zbog pandemije i još je neizvjesno kada će takmičenja biti nastavljena. Takođe, neizvjesno je da li će prelazni rok biti održan prema planu, ali Junajted već planira transfere.

"Fudbal će se u jednom trenutku vratiti u normalu i važno je da budemo spremni kada se to dogodi. Želimo da budemo najbolji u svemu i naravno sada je šansa da provedemo više vremena u razgovorima sa igračima, o planovima, procjenama šta nam je potrebno. Gledali smo utakmice, analizirali, razgovarali putem video poziva o svemu", rekao je Solskjer za Skaj.

On se osvrnuo na ljetnji prelazni rok.

"Ko zna kako će tržište reagovati na sve ovo? Ko zna koji klubovi će morati da prodaju igrače? To je situacija koju bismo mogli da iskoristimo, znam da smo mi u Junajtedu jedan od najvećih klubova, najveći, finansijski dobro stojimo. Siguran sam da smo sposobni da, kada se sve vrati u normalu, možemo da obavimo posao koji želimo", naveo je Solskjer.

Upitan da li se potraga za fudbalerima ubrzala tokom ove pauze, Solskjer je rekao da će sigurno biti više poruka koje će razmijeniti sa svojim saradnicima o transferima.

Iako unaprijed planira prelazni rok, Solskjer je rekao da mu je pauza omogućila da provede više vremena sa porodicom.

"Ako je nešto plus u ovoj situaciji, to je što možete da budete sa porodicom. Ali, da, planiramo, razgovaramo o tome šta ćemo raditi, šta možemo da uradimo i mogu reći da je klub bio zaista dobar do sada", naveo je trener Junajteda.

Tokom pauze igrači se oporavljaju od povreda, među kojima i Pol Pogba i Markus Rašford, a Solskjer vjeruje da će se njegovi igrači dobro snaći u pauzi.

"Pol i Markus su odsustvovali, imamo još utakmica do kraja, a mislim da će svi u ligi početi manje ili više na istom nivou. Možda sada imaju više motiva, možda će biti na istom ili boljem nivou fizički. Na neki način imaju priliku da odigraju veću ulogu ove sezone, nego što su se nadali. Oni su za nas važni igrači, jedni od najvažnijih", rekao je Solskjer.

Uoči pauze Junajted je peti na tabeli u Premijer ligi.

"Siguran sam da možemo dobro da počnemo i popnemo se na tabeli, ako budemo dobro radili. Čak i u FA kupu i Ligi Evropa, ako se to bude igralo, imamo i tu dobre šanse", naveo je Solskjer.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније