Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina [ Objavio: O.Z. ]

06. 04. 2020. 21:46 >> 21:45
3

PRIDRUŽIO SE HUMANITARNOJ AKCIJI

Nikola Vukčević donirao 20 hiljada eura

Crnogorski fudbalski reprezentativac Nikola Vukčević donirao je Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti 20 hiljada eura u borbi sa pandemijom koronavirusa.

Fudbaler španskog Levantea kazao je da je u teškom trenutku uz svoju Crnu Goru.

"Zamolio bih sve građane Crne Gore da ostanu kući, da se pridržavaju propisanih mjera, kako bi pomogli da ovo što prije prođe", kazao je Vukčević.

On je peti crnogorski fudbaler koji se uključio u humanitarnu akciju, nakon Luke Đorđevića, Stefana Savića, Stevana Jovetića i Žarka Tomaševića.

Fudbalski savez Crne Gore donirao je 150 hiljada eura za kupovinu sedam respiratora za Klinički centar Crne Gore i opšte bolnicea u Beranama, Bijelom Polju, Pljevljima, Nikšiću, Kotoru i Baru.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније