Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 04. 2020. 13:06 >> 13:03

TEVEZ PORUČIO

Za nas je lako, treba pomoći ljudima koji rade čitav dan da bi preživjeli

Argentinski napadač Karlos Teves rekao je da bi fudbaleri morali više da pomažu osobama koji rade u najosjetljivijim područjima pogođenima pandemijom koronavirusa.

"Fudbaleri zarađuju toliko da bi mogli živjeti pola godine bez plate. Oni nijesu u toliko očajnoj situaciji da moraju odlaziti iz kuće u šest ujutro i vraćati se u sedam uveče samo kako bi prehranili porodicu. Zato bi trebalo da svi budemo ujedinjeni i pokušamo da pomognemo ljudima kojima je pomoć najpotrebnija. Nadam se kako će svijet u ovoj krizi pokazati više solidarnosti te kako će se svijet sjutrašnjice promijeniti nabolje. Virus nas uči tome", izjavio je Teves za argentisnku televiziju.

On je reagovao nakon što su engleski prvoligaši poslali svoje zaposlene na odmor, ali nijesu smanjili plate svojim igračima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније