Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 03. 2020. 19:01 >> 19:01

JOVIĆ PORUČIO

Nijesam imao tačne instrukcije kako da se ponašam

Fudbaler Real Madrida Luka Jović rekao je danas da nije dobio tačne instrukcije o ponašanju u izolaciji po dolasku iz Španije i izvinio se ako je nekoga ugrozio.

Jović se iz Španije vratio u Srbiju i nije ostao u obaveznoj izolaciji, zbog čega će protiv njega biti podignuta krivična prijava.

On je rekao da je prije odlaska iz Španije njegov test na korona virus bio negativan, a i da je isto bilo i kada je došao u Srbiju.

Jović je rekao da mu je krivo što je on glavna tema ovih dana i što se piše o njemu, a "ne o glavnim junacima krize doktorima i svim medicinskim radnicima".

"Dok sam boravio u Španiji bio sam negativan na korona virus i odlučio sam da doputujem u Srbiju i pomognem, dam podršku našem narodu i budem blizu svoje porodice, u saglasnosti sa čelnicima mog kluba. Kada sam sletio u Srbiju, još jednom sam testiran i bio sam negativan na korona virus", naveo je Jović na društvenim mrežama.

On je rekao da nije dobio prave informacije o samoizolaciji.

"Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno obavili svoj posao i nijesu mi dali tačne instrukcije kako treba da se ponašam u samoizolaciji. U Španiji mi je bilo dozvoljeno da se krećem do apoteke i supermarketa kako bih mogao da nabavim potrebne namirnice, što nije slučaj ovdje. Izvinjavam se svim ljudima ako sam ih na neki način ugrozio i nadam se da ćemo zajedno uspjeti da prebrodimo sve ovo. Podrška Srbiji i držimo se zajedno", naveo je Jović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније