Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

17. 03. 2020. 23:00   >>  23:04

ZARAZIO SE U EVROPI

Izvinjenje čelnika FS Japana zbog širenja virusa

Predsjednik Fudbalskog saveza Japana i potpredsjednik Olimpijskog komiteta te zemlje Kozo Tašima izvinio se danas što je možda zarazio druge koronavirusom.

"Imam blagu groznicu i upalu pluća, ali sam osim toga dobro", naveo je Kozo u saopštenju Fudbalskog saveza Japana.

Tašima se zarazio na poslovnom putu po Evropi i SAD, od 28. februara do 8. marta.

On se testirao nakon što je u subotu saznao da je i predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, blizu koga je sjedio na sastanku Uefa u Amsterdamu, pozitivan na koronavirus. Takođe, u blizini je bio i predsjednik švajcarskog saveza Dominik Blank, koji je zaražen virusom.

Tašima se izvinio čelnicima Fudbalskog saveza Japana, zaposlenima i novinarima sa kojima je prošle nedjelje bio u kontaktu na konferencijama i sastancima neznajući da je zaražen.

"Suočavajući se sa virusom, nadam se da ću doprinijeti uklanjanju predrasuda o koronavirusu. Sarađivaću u raznim istraživanjima i vratiću se", naveo je 62-godišnji Tašima.

On je tokom puta prvo posjetio Belfast, a zatim je išao u Amsterdam, pa u SAD, a u Tokio se vratio 8. marta. Od tada je u više navrata išao u kancelariju kako bi se pripremio za sastanke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније