Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92, objavila B.B. ]

17. 03. 2020. 23:38   >>  23:40

NOVA ISTRAGA

Ronaldinjo učestvovao u "pranju novca"?

Bivši brazilski fudbaler Ronaldinjo Gaučo pod istragom je zbog "pranja novca". Nekadašnji najbolji fudbaler svijeta uhapšen je u Paragvaju, jer je sa lažnim pasošem ušao u ovu državu. Sada stiže informacija da je umiješan u "pranje novca" i da su lažna dokumenta on i njegov brat htjeli da iskoriste za nelegalne investicije.

Ronaldinjo se nalazi u zatvoru u Asunsionu.

Za ulazak u Paragvaj potrebna je samo lična karta, pa kada je sa fudbalskim agentom i bratom Robertom ušao sa lažnim pasošem, odmah je uhapšen zbog sumnje da je umiješan u nelegalne radnje.

Ronaldinjo je u Paragvaj došao kako bi promovisao svoju knjigu i bavio se humanitarnim radom.

Otkriveno je da duguje 2.000.000 eura za porez, zbog čega su mu oduzeti pasoši Španije i Brazila, kao i da duguje preko 4.000.000 eura na nekoliko mjesta, za sada iz nepoznatih razloga.

Provjeravaju se njegove konekcije sa biznismenkom Dalijom Lopes, koja je optužena za "pranje novca".

Dalija Lopes je napravila doček na aerodromu Ronaldinju i Robertu, a ona im je i organizovala put u glavni grad Paragvaja.

Kriminalna organizacija sumnjiči se da je "oprala" čak 400.000.000 eura i da im je u tome pomagao bivši fudbaler Barselone, PSŽ-a i Milana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније