Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 03. 2020. 20:11 >> 20:08
1

PREDSJEDNIK SAVEZA NAJAVIO

Italija će tražiti odlaganje Evropskog prvenstva

Fudbalski savez Italije zatražiće od Evropske fudbalske unije (Uefa) da odloži Evropsko prvenstvo zbog pandemije korona virusa.

"Predložićemo Uefa da odloži Evropsko prvenstvo", rekao je predsjednik italijanskog saveza Gabrijele Gravina za Mediaset.

On je naveo da se u Italiji nadaju da će uspjeti da završe sezonu u Seriji A do 30. juna, mada ne isključuje produženje na još mjesec dana.

Evropsko prvenstvo trebalo bi da bude odigrano od 12. juna do 12. jula u 12 evropskih gradova, ali je održavanje turnira ugroženo zbog pandemije korona virusa.

Svih 55 članica Uefe, predstavnici udruženja igrača, klubova, liga i drugi nadležni, u utorak će putem video konferencije održati odvojene sastanke sa predsjednikom evropske kuće fudbala Aleksandrom Čeferinom i njegovim saradnicima povodom nastale krize.

Konačnu odluku donijeće Izvršni komitet Uefa.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније