Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

15. 03. 2020. 13:41 >> 15:08
1

MARKA IZBRISALA VIJEST

Ronaldo ipak ne pretvara hotele u bolnice?

Španska Marka jutros je najavila da će Kristijano Ronaldo svoje hotele pripremiti da mogu da se koriste za liječenje zaraženih korona virusom, međutim, sada je tu vijest izbrisala. Sumnja se da je vijest bila lažna.

Portugalski fudbaler napustio je Torino i otišao na ostvro Madeira kako bi posjetio svoju majku.

Kako je jutros objavljeno, pogođen stanjem u Portugalu, odlučio je da sve hotele pretvori u zdravstvene ustanove i da plati za sve što je potrebno – opremu, liječenje pacijenata, medicinske radnike. Kasnije je vijest izbrisana. 

 

"Čitav svijet prolazi kroz težak period koji zahtjeva ogromnu pažnju u ovom trenutku. Danas vam se obraćam ne kao fudbaler, već kao sin, otac, čovjek, koji je zabrinut nedavnim dešavanjima i kako ona utiču na svijet. Važno je da svi pratimo savjete Svjetske zdravstvene organizacije kako da se izborimo da sa ovom situacijom. Zaštita ljudskog života mora doći prije svih interesa. Uz sve sam ljude koji su izgubili nekog, koji su zaraženi, kao moj saigrač Danijele Rugani i uvijek će imati podršku svi fantastični zdravstveni radnici koji rizikuju svoj život kako bi spasili tuđi", objavio je Kristijano Ronaldo na društvenoj mreži Instagram.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније