Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

13. 03. 2020. 13:42   >>  13:39

TEŠKA ODLUKA

Staje fudbal i u Engleskoj, bar do 3. aprila

Fudbalske utakmice u Engleskoj suspendovane su danas bar do 3. aprila kako bi se spriječilo širenje koronavirusa.

Ova odluka, donijeta nakon hitnog sastanka s klubovima, znači da se neće igrati Premijer liga, Čempionšip, Liga 1, Liga 2, kao i ženska Superliga i ženski Čempionšip.

Kako se navodi u saopštenju, odluka o zaustavljanju fudbalskih takmičenja u Engleskoj donijeta je pošto su brojni klubovi odlučili da izoluju svoje igrače i osoblje zbog novog virusa.

"Odluka nije donijeta lako, ali moramo na prvo mjesto da stavimo zdravlje i dobrobit igrača, osoblja i navijača", navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније