Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

07. 03. 2020. 17:35   >>  17:40

"BIKOVI" UGROZILI DRUGO MJESTO

Bajer ubjedljiv, remi Lajpciga

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena pobijedili su danas na svom terenu Ajntraht iz Frankfurta sa 4:0, u utakmici 25. kola Bundeslige.

Bajer je poveo u četvrtom minutu golom Kaja Haverca, a prednost je udvostručio Karim Belarabi u 14. minutu. Poslije toga dvostruki strijelac bio je Paulinjo, koji je golove postigao u 49. i 55. minutu.

Klub iz Leverkuzena je četvrti na tabeli sa 47 bodova, a Ajntraht je poslije trećeg uzastopnog poraza 12. sa 28 bodova.

Lajpcig je kao gost odigrao 0:0 sa Volfsbrugom, ali je za sada zadržao drugo mjesto na tabeli. Lajpcig ima 50 bodova, dva više od Borusije Dortmund, koja večeras kao gost igra protiv Borusije iz Menhengladbaha. Volfsburg je sedmi sa 36 bodova.

Šalke i Hofenhajm odigrali su u Gelzenkirhenu neriješeno 1:1. Domaći su poveli golom Vestona Mekinija u 20. minutu, a bod Hofenhajmu donio je Kristof Baumgartner pogotkom u 69.

Obje ekipe nastavile su niz utakmica bez pobjede, Šalke zauzima šesto mjesto na tabeli sa 37 bodova, a Hofenhajm je deveti sa dva boda manje.

U ostalim utakmicama, Herta je na svom terenu odigrala neriješeno 2:2 protiv Verdera, dok je Frajburg kao domaćin pobijedio Union Berlin sa 3:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније