Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

06. 03. 2020. 18:59 >> 18:55

MURINJO PORUČIO

Ne vidim razlog zbog kojeg Dajer ne bi igrao

Trener fudbalera Totenhema Žoze Murinjo rekao je danas da će Erik Dajer igrati protiv Barnlija, uprkos incidentu nakon utakmice protiv Noriča u FA kupu.

Dajer je bio uznemiren zbog nečega što je rečeno nakon utakmice, popeo se na tribine i sukobio sa navijačem svoje ekipe, poslije čega ga je obezbjeđenje uz pomoć drugih navijača udaljilo.

"Ono što se desilo nakon utakmice sa Noričom je bilo jasno, skoro se ništa nije desilo. Tako da mislim da je spreman. Prije nego što sam došao on nije igrao mnogo, ali treba da igra sjutra", dodao je Morinjo.

Fudbalski savez Engleske (FA) istražuje incident, zbog čega su pitali klub i Dajera za njihovo viđenje situacije.

"Ne vidim nijedan razlog zbog kojeg ne bi bio spreman. Odigrao je dva odlična meča... Pokazao mi je stvari koje nijesam mogao ni da zamislim", rekao je Murinjo, prenio Skaj.

Totenhem, sedmi na tabeli Premijer lige, izgubio je posljednje četiri utakmice u svim takmičenjima, uključujući i poraz od Noriča nakon penala i u opasnosti je da izgubi četvrto mjesto na tabeli.

Murinjo je optimističan da može da preokrene stvari uprkos povredama igrača. Hari Kejn, Son Heung-min i Musa Sisoko su i dalje zbog povreda van terena, ali se golman Ugo Ljoris oporavio od povrede prepona i počeo da trenira.

"Tužni smo, ali pozitivni. Imamo svoje probleme i neću da se ponavljam pošto su ljudi već umorni od toga. Ipak, nikad neću prestati da ponavljam da smo pozitivni... Borimo se zajedno, volimo da radimo zajedno", dodao je Murinjo.

Utakmicu 29. kola Preijer lige Totenhem igra protiv Barnlija sjutra u 18.30.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније