Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

03. 03. 2020. 12:30 >> 12:28

NE ODRIČU SE TROFEJNOG TRENERA

Rakojević podnio ostavku, uprava Sutjeske odbila

Nakon loše partije i ubjedljivog poraza u Pljevljima, šef stručnog štaba Sutjeske Nikola Rakojević podnio je ostavku, koju je uprava kluba odbila.

Iako je Sutjeska doživela težak poraz od Rudara (5:1) i ostala sa vrlo slabim šansama da odbrani titulu prvaka Crne Gore, neće biti nikakvih potresa u klubu.

"Uprava kluba je zajedno sa trenerom Rakojevićem održala sastanak na kojem je detaljno analizirana aktuelna situacija, evidentirani načinjeni propusti i greške, ali i konstatovana odlučnost kluba da se sa aktuelnim izazovima suoči na adekvatan način", saopštila je Sutjeska.

"Sastanak je završen zaključkom da se ostavka trenera Rakojevića ne prihvata i da mu se daje puna podrška da evidentirane probleme riješi i prevaziđe kako bi se ekipa što prije stabilizovala i vratila na pobjednički kolosijek", dodaje se u saopštenju nikšićkog kluba.

Sutjesku u narednom kolu čeka duel sa Podgoricom, timom koji ima pet vezanih remija u prvenstvu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније