Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92; Objavila: M.M. ]

27. 02. 2020. 18:40 >> 18:37

MEDIJI

Fudbaler u Italiji zaražen koronavirusom

Fudbaler italijanskog trećeligaša Pijanezea Paulu Akpanu Udohu zaražen je koronavirusom, prenose mediji u Italiji.

Kako se navodi, riječ je o 22-godišnjem Nigerijcu, koji je prošle sedmice propustio utakmicu zbog povišene temperature, a kasnijim testiranje utvrđeno je da je pozitivan na koronavirus.

Dodaje se da se Udohu zarazio dok je bio u posjetu svojim roditeljima u Redjo Emiliji, a fudbaler je hospitalizovan u Sijeni.

Mediji navode kako je njegovo zdravstveno stanje dobro, a zbog mjera predostrožnosti cijela ekipa Pijanezea od četvrtka je u karantinu.

Prema posljednjim podacima u Italiji je do sada umrlo 14 osoba, a više od 500 je oboljelo od koronavirusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније