Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

27. 02. 2020. 13:36 >> 13:33

JUVE U PROBLEMU

Sari: U Ligi šampiona nije dovoljno igrati jedno poluvrijeme

Trener fudbalera Juventusa Mauricio Sari rekao je da za pobjedu u utakmici Lige šampiona nije dovoljno da se dobro odigra samo jedno poluvrijeme.

"U prvom poluvremenu lopta je išla presporo. U drugom je bilo mnogo bolje, ali u Ligi šampiona nije dovoljno igrati samo jedno poluvrijeme. Ne znam zašto nisam uspio da objasnim mojim igračima da lopta mora da ide mnogo brže. Na prethodnom treningu je bilo mnogo brže", rekao je Sari, prenijeli su britanski mediji.

Juventus je sinoć u Francuskoj izgubio od Liona sa 0:1, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Jedini gol postigao je Luka Tuzar u 31. minutu.

Fudbaler Juventusa Aron Remzi rekao je da je Lion potpuno iskoristio prednost domaćeg terena.

"Znali smo da će biti teško igrati u Lionu. Imaju nekolicinu sjajnih igrača i navijače koji ih podržavaju. Znali smo da nas čeka teško veče, a oni su to iskoristili. Pokušali smo da ih slomimo, ali nijesmo uspjeli", rekao je on.

Revanš utakmica na programu je 17. marta u Torinu.

"Još smo u ovom duelu, ima mnogo do kraja, oni će sada morati da dođu na naš stadion i nadam se da tamo možemo da preokrenemo stvari", dodao je velški fudbaler.

Fudbaler crno-bijelih Danilo rekao je da je njegova ekipa poklonila prvo poluvrijeme Lionu.

"Ne možemo da poklonimo protivniku prvo poluvrijeme u tako važnom takmičenju. Svjesni smo da smo to uradili i moramo da radimo na tome. Uvijek moramo da igramo agresivno, kao u drugom dijelu meča, kada smo praktično tokom cijelog poluvremena držali loptu i pokazali hrabrost i inicijativu", rekao je Danilo za Skaj Italija.

"Revanš pred našim navijačima je obaveza da napadnemo, da postignemo gol i plasiramo se u narednu fazu Lige šampiona", dodao je on.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније