Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B92 [ Objavio: O.Z. ]

25. 02. 2020. 14:47 >> 14:45

VIŠE MEČEVA BEZ PUBLIKE

Koronavirus zatvorio tribine na derbiju za Skudeto

Serija A je definitivno donIJela odluku - šest utakmica u predstojećem 26. kolu igraće se pred praznim tribinama zbog koronavirusa.

Tako i jedan od najvećih derbija Italije Juventus - Inter, bez obzira što je ulog najveći mogući u zemlji, trka za Skudeto.

Pored velikog meča u Torinu tribine su zatvorene i na utakmicama Udineze - Sampdorija u Udinama, Milan - Đenoa na San Siru, Parma - SPAL na "Enio Tardiniju", Sasuolo - Breša u Ređo Emiliji, kao i u Đenovi Sampdorija - Verona.

To znači da će navijači moći da prisustvuju susretima samo na jugu zemlje Napoli - Torino, Leće - Atalanta i na Sardiniji Kaljari - Roma, kao i u Rimu Lacio - Bolonja.

Ranije, prethodnog vikenda, zbog koronavirusa na sjeveru Italije nijesu se igrali mečevi Inter - Sampdorija, Atalanta - Sasuolo, Verona - Kaljari i Torino - Parma.

Posljednja odluka doneta je na zahtjev lige Serije A, a premijer Italije Đuzepe Konte i ministar sporta Vićenco Spadafora su ga uvažili.

Isto tako, revanš meča šesnaestine finala Lige Evrope Inter - Ludogorec na San Siru igraće se "iza zatvorenih vrata".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније