Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Izvor: Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

22. 02. 2020. 14:39   >>  14:36

"GRAĐANI" OSTAJU BEZ NAGRADA

Sterling: Nemamo isti tretman kao Liverpul

Fudbaler Mančester Sitija Rahim Sterling nedavno je govorio za španski As o mnogim temama. Između ostalog dotakao se činjenice da niko od "građana", osim njegove nagrade za najboljeg mladog igrača Premijer lige, nije dobijao individualna priznanja.

Sajt Transfermarkt kaže da je Rahim Sterling trenutno drugi najskuplji igrač na svijetu i da je njegova vrijednost 160 miliona eura. Ipak, Sterling ne dobija za sada indivudalna priznanja, a slično je i sa ostalim igračima Mančester Sitija iako su oni dva puta uzastopno osvojili Premijer ligu 2018. i 2019. godine.

"Posebno je prošle godine bilo čudno, osvojili smo sve u Engelskoj i niko nije dobio nagradu za igrača godine. Nagrada je otišla Liverpulovom igraču, koji jeste imao fantastičnu sezonu ali dešavalo se i ranije. Ture je imao 20 golova kao vezista, ili Aguero koji je ovdje od 2011, daje nevjerovatne golove i ništa nije osvojio. Mislim da ti igrači nijesu jednako tretirani kao oni iz ostalih engleskih i svjetskih klubova. De Brujne je bio sjajan u prvoj godini kada smo osvojili Premijer ligu. Kada god nešto osvojimo, daju nagradu rivalu", kaže Rahim Sterling.

"Svi to mogu da vide. Nemoguće je da osvojimo Premijer ligu četiri ili pet puta bez nagrade za igrača godine. Ove godine Liverpul osvaja i sigurno će najkorisniji igrač biti iz njihovog tima. Ne odnose se prema nama sa jednakim poštovanjem", dodao je engleski reprezentativac.

Sterling je inače u intervjuu za As govorio dosta o mogućem prelasku u Real Madrid, ali je naravno ostavio situaciju otvorenom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније