Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

21. 02. 2020. 15:05   >>  15:08

KLOP ODGOVORIO DJEČAKU

Ne možemo da prestanemo da pobjeđujemo

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop odgovorio je desetogodišnjem navijaču Mančester junajteda koji ga je zamolio da "crveni" prestanu da pobjeđuju i poručio mu da ne može da uvaži njegov zahtjev.

"Liverpul previše pobjeđuje. Ako pobijedite na još devet utakmica imaćete najbolju seriju u engleskom fudbalu. Budući da sam navijač Junajteda, to me čini tužnim. Molim vas da izgubite sljedeći meč. Samo treba da pustite protivnički tim da postigne gol. Nadam se da sam vas ubijedio da ne osvojite ligu ili da bar ne pobijedite u narednim mečevima", napisao je 10-godišnji Darah Kurli.

Na iznenađenje malog Daraha i njegovih roditelja, ubrzo je stigao odgovor s Enfilda.

"Nažalost, ne mogu da ispunim tvoj zahtjev. Koliko god ti želio da Liverpul izgubi, moj posao je da pomognem Liverpulu da pobjeđuje jer milioni ljudi širom svijeta to žele i ne želim da ih iznevjerim. Na tvoju sreću, gubili smo utakmice u prošlosti i gubićemo ih u budućnosti, jer to je fudbal", naveo je Klop.

"Problem je kada imaš 10 godina i misliš da će stvari uvijek biti kao što su sada. Ja sa 52 godine mogu da ti kažem da ti nije tako. Nadam se da ćemo, ako budemo imali sreće, ostvariti još pobjeda i da ćemo osvojiti neki trofej, a da to neće tebe razočarati jer iako su naši klubovi rivali, postoji veliko poštovanje. To je, za mene, fudbal", naveo je Klop.

Liverpul je prvi na tabeli Premijer lige sa 76 osvojenih bodova, odnosno ima čak 22 boda više od drugoplasiranog Mančester sitija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније