Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ FSCG ]

20. 02. 2020. 19:36 >> 19:35

FSCG

Ženskim klubovima uručeni paketi opreme

Fudbalski savez Crne Gore uručio je pakete opreme, koji se sastoje od dresova, šortseva, geti, kopački i lopti, klubovima koji nastupaju u ženskoj seniorskoj i kadetskoj ligi.

Održana je sjednica Komisije za ženski fudbal, kao i sastanak sa predstavnicima klubova.

"Sastanak je prošao u veoma konstruktivnom razgovoru, a prisutni su bili predstavnici svih klubova koji se takmiče u ženskoj seniorskoj, kao i razvojnoj ligi za kadetkinje. Urađena je analiza prvog dijela sezone, a donijete su i smjernice na koji način ćemo u narednom periodu unaprijediti kvalitet takmičenja i organizaciju ovih liga. Zajednički zaključak je da u narednom periodu akcenat moramo staviti na povećanje baze igračica, kroz proces regrutacije novih djevojčica uzrasta osnovne škole. Dogovoreno je da se uradi promotivni materijal koji bi se koristio u svrhu regrutacije, te da sinergijom klubova i Saveza omogućimo što većem broju djevojčica da se bave fudbalom na kvalitetan, bezbjedan i organizovan način", istakao je Amil Gerina, grassroots menadžer FSCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније